De kaarten

De koeienkaarten

De kaartenset bestaat uit 6 lichte, vrolijke koeienkaarten die hieronder uitgelicht worden en zijn helemaal duurzaam! 

De kaartenset is leuk om cadeau te doen, maar ook leuk om voor jezelf te kopen. Ze staan leuk in het interieur, maar zijn ook leuk om weg te geven als bedank- of verjaardagskaartje. Het pakketje komt altijd in cadeauverpakking bij jou in de brievenbus!

De kaartenset kost €8,95 inclusief verzendkosten.

Koeienkaart koe in weiland met klaprozen
Koeienkaart neus en tong koe
Koeienkaart zwarte koe
Koeienkaart koe voor mais bij zonsondergang
Koeienkaart weiland met zonsopkomst
Koeienkaart koeien bij waterbak

Ik ben Anouk Hemmink, een trotse boerendochter. Ik ben 22 jaar en ik ben opgegroeid op een boerderij in Twente, tussen de koeien. Inmiddels zijn wij met het gezin verhuisd naar een nieuwe bedrijfslocatie in de Achterhoek. Ik heb het geluk dat ik geboren ben op een boerderij, want ik krijg elke dag te zien hoe mooi de agrarische sector is.

Ik fotografeer veel in opdracht voor mensen, zoals portretten en bruiloften. In mijn vrije tijd pak ik vaak mijn camera erbij om mooie foto’s van de koeien te maken. Dit deed ik eigenlijk altijd gewoon voor mezelf. Inmiddels wil ik deze mooie beelden niet meer voor mezelf houden, maar met jullie delen. Daarom heb ik mijn koeienfoto’s, van onze eigen koeien, laten afdrukken op kaarten!

Het zijn niet zomaar kaarten. Ze zijn namelijk gemaakt van bladeren en stengels dat restmateriaal is van de landbouwsector. Veel landbouwafval wordt verbrand, maar hoe mooi is het om dit afval een tweede leven te geven. Dit brengt ook grote milieuvoordelen met zich mee. Er kunnen meer bomen, die normaal speciaal geplant en dan weer gekapt worden voor papier, blijven staan om CO2 op te nemen uit de lucht en daarna weer om te zetten in zuurstof.

Met dit product doen we iets goeds voor het milieu en voor het beeld van de agrarische sector. Mijn kaartenset is dus gemaakt door de boer, over de boer én voor het milieu. Ik ben in ieder geval enthousiast!

Vind jij het belangrijk om de agrarische sector in positief daglicht te zetten?

Vind jij het belangrijk om landbouwafval een tweede leven te geven, zodat er minder bomen gekapt kunnen worden?