De agrarische fotograaf van de Achterhoek

Ik ben Anouk Hemmink, een trotse boerendochter en de fotograaf achter Hemmink Agrarische Fotografie. Ik ben 22 jaar en ben opgegroeid op een boerderij in Twente, tussen de koeien. Inmiddels zijn wij met het gezin verhuisd naar een nieuwe bedrijfslocatie in de Achterhoek. Ik heb het geluk dat ik geboren ben op een boerderij, want ik krijg elke dag te zien hoe mooi de agrarische sector is.

Op dit moment ben ik bezig met het laatste jaar van de opleiding Communicatie & Multimedia Design in Arnhem, daarnaast fotografeer ik veel in opdracht voor mensen zoals portretten en bruiloften. In mijn vrije tijd pak ik vaak mijn camera erbij om mooie foto’s van de koeien te maken. Hierdoor heb ik ontdekt hoe leuk ik het vind om de agrarische sector te fotograferen. Ik vind het super om op verschillende plekken in de agrarische sector te komen en dit te mogen vast leggen. Denk hierbij aan bedrijfsreportages, evenementen, zakelijke portretten en producten.

Door mijn achtergrond als Multimedia Designer heb ik, naast oog voor fotografie, kijk op het totaalplaatje als het gaat om media. Denk hierbij aan vormgeving, video en websites.